tisdag 6 september 2011

Cabbage and roses...
 Sovrums nostalgi…


Jag styrde kosan mot Great brittain, Cabbage and roses. Köpte sängkläder i linneväv med deras ljuvliga rosentryck. Någon annanstans i England införskaffades det ljuvliga kuddvaren med rosor på, även dessa i linneväv. Älskar det brittiska rosiga och cottage känslan gör mig alldeles varm.

Har ni sett filmen Holiday, åhhh…. Vilken härlig film. Jag har sett den flera gånger. Jätte tjejig och säkert urlarvig i folks ögon som gillar filmer med dramatiska budskap eller varför inte action. Det ända action här i denna film är kärlek och rara Rosenhill old english cottage. Så sött och så rart.

Ja, det är inget  "industri hem” här hemma, nog för att jag tycker om att titta på såna reportage och gillar det med. Men detta, ljuva pasteller och milda toner det gör mig glad ända in i märjen.

 


Gamla Eiderdowns, ja vad vore ett cottage fan utan det... Med rosor och frill. Härlig färg på detta som matchar sängen. Jag är super glad att jag köpt detta täcke. Its like tresure for me!


Någon ung ballerina från köpenhamns kungliga teater har dansat i svett och tårar med dessa ljuvliga siden ballerinas!

Som ni ser på bilderna så är det "sneak a peek".... Sovrummet har inga tapeter än och himmelsängen som min kära man snickrat och jag målat är inte riktigt klar än....
Fortsättning följer....
Ha en underbar dag!

Inga kommentarer: